MTAB
Menu
Loading
Loading services
Bud & linjetransporter

I MTAB LIVE´s portfolio finns en variation av miljöoptimerade fordon i olika storlekar och för olika ändamål. Oavsett om du vill ha hjälp med att skicka ett case, utrustning för ett gig eller en hel turné/produktion, så har vi lösningen! Lokala bud i Stockholm, Göteborg, linje-och fjärrtrafik i resten av Sverige, Norden samt ett väletablerat nätverk internationellt!

Studio/Blackbox

I våra nybyggda lokaler har vi även en ny professionell studio/blackbox med en produktionsyta på 360m2 och 13m rigghöjd över hela ytan. Här kan du produktionsrepetera inför kommande turné, spela in TV- film eller reklamfilm, skapa ett överraskande event, en produktlansering eller varför inte stillbildsfotografering. Läs mer under Studio!

Lager och lokaler

I södra Stockholm ligger vårt eget specialanpassade, nybyggda lager om drygt 11 000 m2. Här förvaras scenografi, teknik och kostym för såväl de stora institutionerna som eventföretag, produktionsbolag, teknikleverantörer och artister. Förutom lager och magasin, hyr vi ut ytor för etablering/avetablering, målning eller provbygge. Med en takhöjd på 13m är det mesta möjligt. I Göteborg har vi ca 1500m2 varmlager för dekor och scenteknik. Dessutom har vi i koncernen tillgång till ytterligare 40 000 m2 varmlager runtom i Norden.

Uthyrning

Den perfekta bilen för tillfället när du redan har en chaufför! Vår specialanpassade bil är skräddarsydd för att lasta upp till en imponerande maxlast på 1125 kg. Den är idealisk för att transportera specialgods såsom case, teknikutrustning, dekor och mycket mer!

Specialfrakt, tillstånd, ATA Carnet, temp/full import

Tidsdedikerade transporter med full kontroll, steg för steg från start till leverans, där vi ser till att utrusningen har hunnit med planet och att den berörda delen av nätverket har tullat in och är redo för leverans, inget lämnas till slumpen. Inte alla länder är anslutna och även om dom är det så vill man ibland inte tulla in på ATA carnet av olika anledningar. Oavsett var ni ska så vet vi vad som gäller.