MTAB
Menu
Loading
Loading services
Vägtransporter

Varje dag, nästan året om rullar våra miljövänliga fordon ute på vägarna med olika produktioner, i allt från en van till produktioner med flera trailers. Vi kör både i Norden och Europa.

Flyg och sjö

Tidsdedikerade transporter med full kontroll, steg för steg från start till leverans, där vi ser till att utrusningen har hunnit med planet och att den berörda delen av nätverket har tullat in och är redo för leverans, inget lämnas till slumpen.

Lager och lokaler

I södra Stockholm ligger vårt eget specialanpassade lager i om ca 7000m2. Här förvaras scenografi, teknik och kostym för såväl de stora institutionerna som eventföretag och mindre produktionsbolag. Förutom lager ordar vi ytor för ihopsamling inför projekt, målning, provbygge etc etc. Dessutom har vi i koncernen tillgång till ytterligare 27 000 m2 varmlager runtom i Norden.

ATA Carnet eller temp/full import

Inte alla länder är anslutna och även om dom är det så vill man ibland inte tulla in på ATA carnet av olika anledningar. Oavsett var ni ska så vet vi vad som gäller.

Bud & linjetransporter

Vi löser lokala budkörningar oavsett storlek, men också mindre transporter i Sverige eller världen. Har du ett enstaka case till Göteborg eller en liten produktion till Malaga så har vi lösningen.