MTAB
Menu

Case

Ett urplock av våra spännande uppdrag med underbara kunder!

Prodrep i studion med Bolaget inför arenashow!

Högaktuella Bolaget lyckades skapa en impomerande miljö i vår studio! Vi fick följa med på resan från uppbyggnad, rep och sedan vidare till Malmö Arena för stor show.

Turné med Riksteatern

I Hallunda, en söderförort till Stockholm, huserar Riksteatern. I ett specialbyggt hus skapas ett tjugotal teaterföreställningar varje år. Förutom ett sexvåningshus med alla olika former av administratörer och konstnärliga ledare, finns en teaterverkstad med snickeri, ljus- och ljudförråd, kostymförråd och sex olika scener. Och alla föreställningar som produceras rullar sedan runt i Sverige.

Europaturné med
 Cirkus Cirkör
"Cirkus Cirkörs "Limits" är en cirkusföreställning av högsta kvalitet"

skriver Expressen om “Limits” från Cirkus Cirkör. Vi är ute på vägarna med den hyllade föreställningen, från London vidare ut i Europa.

Göteborgs Symfonikerna

Det blev stående ovationer efter att Göteborgs Symfoniker bjudit på konsert i Vara konserthus. Daniel Arnesson, scenchef, berättar: – Det är fantastiskt kul att få vara en del i att arrangera konserter med både klassiska och moderna musikstycken. Genom att turnera både inom Sverige och internationellt tillgängliggör vi musiken för många olika människor.

MTAB har varit Göteborgs Symfonikers partner i många år. Daniel menar att det är få som ”klarar av” den här typen av leveranser.

“Det krävs erfarenhet kring hur man handhar klassiska instrument, så långsiktigt partnerskap är viktigt för oss. Vi vill gärna ha samma chaufför varje gång. Hanteringen av vår last är extremt viktig och våra känsliga instrument kräver termoskåp som håller exakt 22 grader.”

Efter Vara fortsatte turnén mot Stockholm och i början av juni samlas en ovanligt stor ensemble i Göteborg. 150 musiker kommer vara engagerade och konserten med Schönbergs jättelika ”Gurrelieder” på programmet spelas på Prioritet Serneke Arena.

Roligt att MTAB får vara en viktig del i detta arbete med att sprida klassiska toner.

På turné med Zara Larsson!

Vi fick den stora äran transportera Zara Larssons Europaturné. Zara är ett av de största namnen på den Europeiska livescenen och en fantastisk publikmagnet runt om i världen. Europaturnén hade premiär den 1:e juni på Gröna Lund, därefter har vi varit på besök i bl.a. Isle of Wight, Paris, Amsterdam och Umeå.

Vi fortsätter även under 2024 att sammarbeta med Zara och hennes fantastiska team!